رایحه ادویه‌ها عطر و ادکلن – spices note

گروه بویایی شرقی تند (Oriental Spicy)

رایحه ادویه‌ها عطر و ادکلن – spices note

رایحه ادویه‌ها عطر و ادکلن – spices note: گروه ادویه‌ها گروه آشنایی در رایحه های عطری هستند، چراکه مدت های مدیدی است در غذاها به‌کار برده می‌شوند. بعضی از آنها جای مخصوص خود را در کابینت ادویه‌ها دارند، مانند دارچین (cinnamon) ، فلفل (pepper) ، میخک (cloves) ، گشنیز (coriander) ، زنجبیل (ginger) و…. بعضی دیگر هم کمی غیرعادی‌ترند، از زعفران (saffron) گرانبهای دستچین گرفته تا تمبرهندی (tamarind) و زیره (caraway) و فلفل صورتی (pink pepper) به رنگ گل رز. ادویه‌های واقعی همیشه خشک شده هستند، اما بعضی گیاهان هم هستند که رایحه تند ادویه مانندی دارند، مثل اریگانو. این گیاهان را می‌توان خشک یا تازه استفاده کرد.

رایحه ادویه‌ها عطر و ادکلن - spices note
رایحه ادویه‌ها عطر و ادکلن – spices note

ادویه‌ها به دسته‌های “تند / کوتاه” (برای مدت کوتاهی تند و سوزاننده) مانند دارچین، و “سرد / طولانی” (ملایم‌تر، با ایجاد حس خنکی به جای سوزش، و طعمی که طولانی‌تر باقی می‌ماند) مانند گشنیز (coriander) ، زیره (caraway) و هل (cardamom) تقسیم می‌شوند. این دسته‌بندی به عطرساز کمک می‌کند تا اثر دلخواه خود را با ترکیب ادویه‌ها بنا به ادراک خود از عطر ایجاد کند.

عطر لیلیوم ارایه کننده برترین برندهای عطر و ادکلن

پاسخ دهید